עגלת קניות close-icon

אין מוצרים בסל הקניות.

ספירת הבינה – רצון להשפיע או להידמות למאציל — שיעור עם הרב שקד אליהו פנחס

סרוק לתרומה

באדיבות עמותת סולם יהודה ללימוד קבלה חסידית בראשות הרב שקד אליהו פנחס שליט"א

ספירת הבינה – רצון להשפיע או להידמות למאציל — שיעור עם הרב שקד אליהו פנחס

עיון בספירת הבינה – רצון להשפיע או להידמות למאציל לאור הקבלה

בשיעור זה מבאר הרב שקד אליהו פנחס שליט”א את ספירת הבינה – רצון להשפיע או להידמות למאציל לפי תורת בעל הסולם, מתוך עומק חכמת הקבלה.

שורשי העניין

הרב פותח בבירור יסודי של הנושא, ומחבר את הדברים למערכת הכוללת של שיעורי הרב שקד אליהו פנחס. הלימוד עובר מן הכללי אל הפרטי במתינות ובבהירות.

ביאור מעשי

הרב מציג שאלות שהלומד שואל את עצמו, ומראה כיצד כתבי בעל הסולם עונים עליהן מתוך ראייה מערכתית של תולדות הבריאה. בלב הלימוד ניצבים המקורות המובהקים — מושגים בקבלה ובצד זאת תרומה לעמותה, המאירים את הדברים באור נכון. עיון משלים ניתן למצוא בשיעור נוסף בסדרת השיעורים של העמותה.

מסקנות לעבודת ה’

השיעור מסתיים בתובנה מעשית המחברת את הלימוד אל עבודת היום-יום. יצירת הקשר עם העמותה פתוחה לכל, וההזמנה להצטרף למעגל הלומדים עומדת בעינה.

לחנות הספרים

60 אגורות ליום
שיעשו את כל ההבדל!

לחצו כאן לתרומה

הלימוד באתר מוקדש

http://תרומה%20לעמותת%20סולם%20יהודה%20בראשות%20הרב%20שקד%20אליהו%20פנחס http://תרומה%20לעמותת%20סולם%20יהודה%20בראשות%20הרב%20שקד%20אליהו%20פנחס